برگزاری پیش‌رویداد هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی برای زنجانی‌ها

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: پیش‌رویداد هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان از ۱۵ تا ۱۶ شهریورماه مختص شرکت کنندگان استان زنجان برگزار خواهد شد.

به گزارش میراث آریا، سید میکائیل موسوی روز  پنجشنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۴ اظهار کرد: ۲۰۰ نفر برای پیش رویداد هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی شرکت کرده اند که این رویداد ملی از تاریخ ۱۵ تا ۱۶  شهریورماه در چهار نوبت صبح و بعدازظهر  در زنجان برگزار خواهد شد.  

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: پس از برگزاری رقابت‌های مرحله مقدماتی بین متقاضیان به ۱۰ شرکت‌کننده برتر زنجانی، غرفه طبخ آش‌های سنتی در جشنواره پیش رو اختصاص یافته و ۳۰ غرفه به استان‌های دیگر اختصاص خواهد یافت.  

او بیان کرد: جشنواره ملی آش ایرانی به عنوان بزرگترین رویداد استان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است. این جشنواره قدیمی‌ترین جشنواره غذای ایران است که همه‌ساله در شهر زنجان برگزار می‌شود.

 او گفت: جشنواره ملی آش ایرانی به عنوان بزرگترین رویداد استان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است. این جشنواره قدیمی‌ترین جشنواره غذای ایران است که همه‌ساله در شهر زنجان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان  افزود: سال هاست که در تلاشیم در قالب این جشنواره بتوانیم توانمندی‌های  استان زنجان و سرآشپزان سراسر کشور را به مخاطبان بین‌المللی و جهانی معرفی کنیم تا آنها بیشتر با تنوع غذایی و آش‌های محلی آشنایی پیدا کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404061300897
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha